Een Travellerspoint blog

27/11/2015 Chili, Torres del Paine

Chili, Torres del Paine

sunny 18 °C

27/11/2015 Torres del Paine
We worden met de bus naar het Grey Lake gevoerd. De ijsschotsen die in het meer drijven zijn opvallend groot en lijken wel kunstwerken. Slecht 1/9 steekt bevindt zich boven de waterspiegel. We maken een tochtje langs het schiereiland en maken enkele mooie fotos van Geys Gerry en Evelyn onze Djoser gids.
Later op de dag maken we een wandeling langs de Pingo river naar de Zapata Lookout waar we echter niet geraakt zijn wegens tijdsgebrek. Het was ook een behoorlijk pittige klim met tal van mooi uitzichten op de Greygletcher het Grey meer en de Torres.

Geplaatst door Jan Van Acker 4:35 Gearchiveerd in Chili Tagged del chili paine torres

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Liefste Nadine en Felix, we beleven veel plezier aan onze reis in Patagonië. Het programma is wel heel druk. Onze vrije momenten besteden we meestal een onze blog. Dat vraagt wel wel wat werk en we doen dit best op het moment dat alles nog vers in ons geheugen zit. (Zijn niet meer van de jongsten hé. Morgenvroeg vliegen we terug naar Buenos Aires, we verblijven daar twee dagen en dan vliegen we terug naar huis. Ik hoop dat alles, naar omstandigheden, goed gaat met jullie. Liefs

door Jan Van Acker

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint