Een Travellerspoint blog

30/11/2015 Ushuaia, Tierra del Fuego National Park

Ushuaia, Tierra del Fuego National Park

rain 4 °C

Het is hier leuk vertoeven in ons “Appart Hotel” elk koppel heeft een heus appartement ter beschikking. Gezien het slechte weer en de goede WiFi kwaliteit profiteren we er van om onze Web Log op orde te stellen. Dat was broodnodig!
Vandaag is het weer zoals het hier moet zijn: bar koud, veel wind, regen. 360 dagen per jaar valt hier wat uit de lucht onder de vorm van onderkoelde regen, sneeuw en ijs.
Deze voormiddag naar het meest zuidelijke punt in het park “Terra del Fuego” We hebben het niet kunnen laten om elk voor €3 een USHUAIA stempel te laten zetten in ons paspoort. Aan het meer heeft Chris een paar kiezelsteentjes verzameld als souvenir aan deze reis. (GARMIN WP45: S 54°50.803’ W068°28.860’)

Hoge kostpijzen enkel voor toeristen
Dit land dat vroeger rijk was dank zij zijn veestapel is reeds jaren de teugels kwijt en probeert als maar meer geld te verdienen aan de toeristen. Onze gidsen durven op voorhand geen prijzen opgeven omdat deze te onstabiel zijn (in opwaartse richting). Om de locals te sparen worden voor hen reducties tot 100% gegeven wat de toeristen een onbehagelijk gevoel geeft van discriminatie. Volgens mij is het punt waarbij de toerist dit niet langer zal pikken heel dicht bij. Ook de hotels bieden over het algemeen niet het comfort dat men voor de gevraagde prijs zou verwachten.

large_P1110807.jpgP1110805.jpg

Geplaatst door Jan Van Acker 11:49 Gearchiveerd in Argentinië Tagged del tierra ushuaia fuego

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint